Редактор: e-mail: Снимка: Миролюба БенатоваЗа едни може, за други не може. Тази

...
Редактор: e-mail: Снимка: Миролюба БенатоваЗа едни може, за други не може. Тази
Коментари Харесай

Бенатова: Обучението на студентите по медицина дистанционно, тенис турнирът в София - с публика

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Миролюба Бенатова

За едни може, за други не може. Тази известна българска фраза описва най-точно късият, само че логичен коментар на Миролюба Бенатова по отношение на другия аршин за използване на ограниченията против разпространяването на коронавирус у нас.

Повод за поста на журналистката бе изказване на проф. Радослав Гайдарски в ефира тази заран. Той изрази противоречие с прекосяването на студентите по медицина и стоматология на отдалечено образование, тъй като то им пречи на практиката.

От своя страна пък Бенатова отбелязва, че държавното управление оставя у дома въпросните студенти, а в това време разрешава да има аудитория на тенис шампионата „ София оупън ”, който стартира на 7 ноември.

" Я ми кажете по какъв начин се образова студент по медицина отдалечено?! Например във втори курс. Когато би трябвало да реже, да пипне, да види. Или ортодонт, който би трябвало да види зъба и тн. "
проф. Радослав Гайдарски, по бтв в този момент
****Но пък тенис шампионатът ще е с аудитория. Приоритети, написа Миролюба Бенатова.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР